Een open brief naar mijn netwerk

Wil je mij helpen?

Lieve vrienden, familie en netwerk,

Wauw, wat een jaar is het geweest en wat vind ik het spannend om deze mail te schrijven naar jullie. Het is een persoonlijke uitdaging voor mij om me als ondernemer kwetsbaar op te stellen. Bij deze ga ik dat doen door het stellen van de vraag: “wil je me helpen?”

Dem Good Chai – 2021

Wist je dat ik sinds 2019 Dem Good Chai, een Organic Tea & Chai bedrijf heb opgericht? Zo ja, dan heb je waarschijnlijk ook meegekregen dat ik aan het re-branden ben geweest. Het afgelopen half jaar stond in het teken van een grote make-over en de identiteit vormen van Dem Good Chai. Ik heb hiervoor flink geïnvesteerd in professionele mensen en producten om dit bedrijf naar een hoger level te tillen. En zowaar: HET IS AFGEROND! Na serieus bloed, zweet en tranen ben ik onwijs trots op het nieuwe merk, de nieuwe theeën- en blends, de nieuwe website, de nieuwe missie en de nieuwe doelen.

En nu is het tijd om in de wereld te treden. Hiervoor heb ik een kickstart nodig. Een wind in de rug om de (cash)flow door te zetten, de investeringen terug te betalen en van Dem Good Chai een gezond, mooi bedrijf te maken die een Social Impact kan hebben. Maar bovenal: mijzelf en mijn gezin kan voorzien van een goede basis.

Wat ik aan jou wil vragen

Ik heb een gedurfde stap genomen om fulltime te ondernemen. Dit is spannend. Heel spannend. Nu kan ik alle hulp om me heen gebruiken om Dem Good Chai door te pakken en op te laten vallen in de markt:

  • Koop je thee en chai bij mij? Vanaf nu verkoopt Dem Good Chai 9 verschillende theeën en 5 chai’s. Blends voor het slapen gaan, spijsvertering, meer energie, immuun support, onrustig lijf en/of menstruatiekrampen, hormoon balans en meer. Ik heb Giftboxes, bundles en accessoires om je te voorzien van alles wat je nodig hebt. Check de website voor alle smaken en blends demgoodchai.com
  • Zoek je nog een leuk origineel cadeau voor iemand? I got your back!
  • Volg je mij op Instagram? instagram.com/demgoodchai ik heb een roadmap voor Social Media. Om de doelen op de roadmap te behalen, kan ik alle volgers gebruiken. Je krijgt mooie foto’s te zien 😉
  • Deel je deze brief / link met je netwerk en kenniskring? Ken je iemand die van chai en heerlijke kruidenthee houdt? Ook mond-tot-mond reclame werkt onwijs goed voor mij. Dit mag ook bij cafés, restaurants, sportscholen, yogascholen en andere goeie ingevingen die je hebt.
Share on email
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

 Wanneer je kan supporten?


Vanaf nu!

 Met name nu, kan ik je support onwijs goed gebruiken! Speciaal voor jou heb ik daarom een Pre-Sale. Deze Pre-Sale is nu van start en op 9 augustus ga ik officieel lanceren. Als je nu besteld heb je de keuze om met 25% korting te bestellen. Vul daarvoor de coupon “PRESALE” in. Je order wordt dan verwerkt op de launch date. Om de officiële launch te vieren heb ik vanaf dan andere coupon codes voor ‘reguliere’ gasten:

Woon je in Utrecht? Dan is de kans groot dat verzenden altijd gratis is door mijn ‘Utrecht Locals’ concept. Daarbij probeer ik alles zelf langs te brengen. Check je postcode bij het afrekenen of gratis verzenden automatisch toegepast is.

Hulde aan deze mensen

Er zijn een paar personen in bijzonder die ik wil bedanken.

Ten eerste Eline, mijn partner en liefde van m’n leven. Voor alle steun en vertrouwen.

Rob Karstens. Voor het vertrouwen in Dem Good Chai en waarbij je mij de financiële mogelijkheden hebt geleend om de nodige investeringen te kunnen maken.

Ede & Ailisha. Mijn power house branding strategen en designers. Jullie hebben de identiteit “Dem Good Chai” naar een niveau getild waar ik alleen over had kunnen dromen. Bedankt voor jullie (persoonlijke) toewijding en waanzinnige skills.

Mijn Tribe: Talita, Tim, Firdjel, Floor, Lis, Patrick, Thim en Lars. Jullie hebben allemaal op een eigen manier bijgedragen. Ik hou van jullie en bedankt voor altijd geloven in wat ik doe.

Voor iedereen: Al vast bedankt voor op welke manier dan ook, je iets hebt of gaat betekenen voor me. Ik waardeer je enorm.

Chai Five,
Bob

 

 

Updating…
  • No products in the cart.