chai met cardamom

Smaak, Gezondheid en Traditie.

Bij Dem Good Chai begon de reis met een langdurig backpack avontuur in India. Hier raakte oprichter Bob gepassioneerd voor specerijen en Ayurveda. Tijdens het leren van Massage Therapie in Zuid-India ontdekte hoe hij Ayurvedische specerijen en kruiden kon mengen voor verschillende thee. Dit ging hand-in-hand met de onmisbare chai cultuur.

Van zijn mentor leerde hij verchillende chai maken. Van immuun-ondersteunende chai tot aan Nepalese varianten. Hier begon het experimenteren met creativiteit terwijl hij tradities eerde.

Van Experimentatie naar een concreet product

Bob bleef zijn chai perfectioneren in een restaurant in Nederland, waarbij hij duizenden kleine variaties van zijn blends testte met zijn gasten, totdat hij het uiteindelijke recept creëerde voor de huidige Classic Chai Latte – Full Spice. Deze chai bevat geen zwarte thee zodat je kan genieten van een volledige specerijen mix (Full Spice), of naar eigen wens nog zwarte thee en extra suiker kan toevoegen met een authentieke zetmethode.

Wat maakt ons dan anders?

Dem Good Chai werkt met vers gemalen kruiden en eert de cultuur van chai. Want in een wereld van zwaar bewerkt voedsel en instant poeders, nemen wij een heldere positie in waar zuiverheid en hoogwaardige ingrediënten voorop staan, zodat elk chai-moment een waar genot is.

Ons verlangen is dat onze toewijding voor een authentieke ervaring een waardering van de chai-oorsprong bij jou aanwakkert. En jou mag herinneringen dat de meest vervullende momenten in het leven vaak beginnen met tijd en aandacht.

Ons Aanbod: De Essentie van Chai

Onze expertise ligt in het creëren van prachtig gebalanceerde, losse chai afkomstig van gecertificeerde biologische producenten.

Deze chai blends promoten zelfzorg en bieden momenten van ontspanning of verbinding.

Onze producten combineren de heilzame krachten van specerijen met verwennende smaken, wat resulteert in unieke blends, elk met zijn eigen karakter en eigenschappen.

Chai met een missie

Met alles wat we doen bij Dem Good Chai proberen we de gezondheid te centraal te houden, verbinding te houden met de natuur en elkaar, en het bevorderen van een gezonde, holistische levensstijl. Met eerbied voor de wereld zijn we continu bezig naar milieuvriendelijke opties, toeleveringsketing en duurzame verpakkingen.

Traditie en smaak in perfecte harmonie

We nemen je graag mee in onze wereld van “gedroogde pure Chai”. De symfonie van smaken, zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige, biologisch geteelde ingrediënten. Hier vindt je geen kunstmatige conserveermiddelen of additieven; alleen de pure smaken van de natuur in elke slok.

Breng ons in verbinding met je favoriete plek

Een oproep aan alle chai-liefhebbers! Deel de chai-liefde en verbind ons met jouw favoriete café of restaurant. Laten we samen de warmte en smaak van Dem Good Chai verspreiden! Hier zijn enkele van onze huidige klanten die zich bij onze missie hebben aangesloten.

Updating…
  • No products in the cart.