Zakelijk Chai Afnemen

Dem Good Chai biedt premium ambachtelijke chai gemaakt met de beste ingrediënten voor een authentieke en onvergetelijke smaakervaring. Ontdek via ons de rijkdom aan smaak, geur en cultuur in elke kop. Of je nu een café-eigenaar of een retailer bent die je klanten graag inspireert.

Chai afnemen als nieuwe klant

Ervaar de smaak en kracht van Dem Good Chai! Onze premium, authentieke Chai is een heerlijk alternatief voor koffie of thee of de instant poeder die je al hebt staan. Dankzij onze aandacht voor detail en ervaring in het chai-maken onderscheiden wij ons en bieden wij een product aan dat niet alleen de smaakpapillen bevredigt maar ook missie gedreven is.

Wat doet Dem Good Chai?

Onze waarden drijven ons succes aan. Zie hier onze focus punten en zie of ze overeenkomen met die van jou. Hopelijk kunnen we samen de handen in één slaan. Chai Five.

Dit is ons chai aanbod

Onze best beoordeelde Chai mix voor een premium smaakervaring die waar klanten voor terug komen. Een bijzondere toevoeging op menu met hoge kwaliteit ingrediënten.

Golden Chai Latte

Deze warme en aromatische Golden Chai is gemaakt met hoogwaardige, gezonde specerijen zoals kurkuma, peper en kaneel. Een Golden Milk waarbij er niet is ingehouden op kwaliteit van de specerij.

Alle producten worden verpakt in retail zakjes voor verkoop in jouw bar of winkel.

Waar kan je onze chai proberen? Hier een paar samenwerkings partners:

Ten eerste ben ik erg blij met het product. Rijk van geur en smaak. Ik krijg veel goede reacties van klanten over de Chai. Het smaakt natuurlijk en is niet te zoet maar wel zoet genoeg. Ten tweede ben ik erg blij met de service van Dem Good Chai.
Bonaly Penders, Toetje

Het enige nadeel van Dem Good Chai is dat alle andere thee daarna minder goed smaakt.
Sonja Wassenberg, Wonderwoud

Fantastisch product met een goed verhaal. Gasten zijn dol op deze chai!
Pascal, de Woerdenaar

De chai is lekker kruidig en niet te zoet, onze gasten zijn dol op jullie chai! Hopelijk werken we nog lang samen.
Yentle Duijn, Karibu

Goede communicatie over het product, zeer deskundig en Bob is echt gepassioneerd over het product. Leuk om te zien! We brengen dezelfde enthousiasme over naar onze gasten.
Marjolein, Café de Tussentijd

Contact ons

Even bellen

085 060 1413
Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00

Even mailen

Updating…
  • No products in the cart.